Η Γεώχρης

Η Γεώχρης ιδρύθηκε από τον παραγωγό Γεώργιο Χριστοδούλου, με στόχο να φέρει κοντά μας αγνά και παραδοσιακά προϊόντα από την γη της Αταλάντης σε οικονομικές τιμές. Πρόκειται για μια νέα επιχείρηση που έχει κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την λιανική και χονδρική πώληση σιτηρών, αλευριών και οσπρίων σε όλη την Ελλάδα.

Τα όσπρια και τα σιτηρά μας παράγονται στον Έξαρχο Αταλάντης, στην εύφορη γη της Φθιώτιδας, από τον παραγωγό Γιώργο Χριστοδούλου. Χωρίς καμία επεξεργασία, όπως τα προσφέρει η γη, πλούσια σε γεύση και θρεπτική αξία.

Με μεράκι & αγάπη

Με μεράκι και αγάπη μέρα και νύχτα, φροντίζουμε τις καλλιέργειες μας από τη σπορά μέχρι και την τελική συσκευασία γιατί θέλουμε να φέρουμε αγνά, γευστικά προϊόντα, όπως παλιά, στο τραπέζι σας.

Όσπρια

Η σειρά οσπρίων που καλλιεργούμε και προσφέρουμε είναιφακές ψιλές, φασόλια μέτρια για φασολάδα, και όχι μόνο, ρεβύθια μέτρια και γίγαντες για όποιες μαγειρικές δημιουργίες επιλέξετε για να δώσετε γεύση στο πιάτο σας!

"Χωρίς τα όσπρια η ανθρωπότητα δεν θα είχε φτάσει ούτε το μεσαίωνα", όπως υποστήριξε ο Ουμπέρτο Έκο και όχι άδικα, αφού τα φασόλια και η φακή ήταν το "κρέας" των φτωχών.

Με το πέρασμα των χρόνων έγινε η αγαπημένη τροφή των ευκατάστατων οικογενειών, αφού τα όσπρια είναι συνώνυμο της υγιεινής διατροφής. 
Σήμερα, σε συνδυασμό με προϊόντα από κίτρινο σκληρό σιτάρι, μπορούν να κάνουν την διαφορά στο τραπέζι μας.

Σιτάρι

Επίσης παράγουμε σιτάρι σκληρό και το προσφέρουμε και ως έχει χωρίς καμιά επεξεργασία αλλά και ως αλεύρι κίτρινο χωριάτικο, χυλοπίτες μακριές, χυλοπιτάκια, τραχανά γλυκό και ξινό. Η επιλογή πάντα δική σας! Η πρόταση όμως για γευστικές απολαύσεις, δική μας υπόθεση!!!


Δοκιμάστε και εσείς όσπρια και προϊόντα σίτου Γεώχρης και απολαύστε γεύση, ποιότητα και υψηλή διατροφική αξία με ένα ...κλικ στο πιάτο σας!